ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


3/8/2020

Helder Telecom & ICT: Inspiratie en handvatten voor online meetings

Dimmen Wesdijk, eigenaar van Helder Telecom & ICT, heeft de afgelopen maanden het aantal online meetings en events in zijn agenda explosief zien groeien. “Daar waar mijn agenda zich vulde met digitale meetings, zagen we dit ook bij onze klanten gebeuren. De omschakeling van de fysieke vergadering naar het virtuele overleg verliep vlot, maar dat kan ik helaas niet zeggen over de manier waarop veel van deze overleggen verliepen.”

De eigen ervaring van Dimmen, maar ook zeker de vragen die het bedrijf kreeg naar aanleiding van het webinar “Klantcontact in het nieuwe normaal”, waarin met name de technische aspecten van thuiswerken en virtueel contact houden zijn aangestipt, heeft ertoe geleid dat Helder Telecom & ICT haar volgende webinar wilde richten op de praktische kant van online bijeenkomsten.

Dimmen: “Hoewel we stuk voor stuk onze draai wel beginnen te vinden in deze virtuele wereld, denk ik wel dat we nog geen 10% van de mogelijkheden van een digitale meeting gebruiken.”

Ieder zijn vakgebied

Omdat Dimmen en zijn collega’s zelf niet gespecialiseerd zijn in het organiseren van digitale bijeenkomsten, hebben ze de hulp ingeschakeld van ITHACA. Klant bij Helder Telecom & ICT, maar tevens netwerkbureau voor evenementen en communicatie. Samen met dit bureau is er de virtuele Masterclass ‘Inspiratie en handvatten voor online meetings’ samengesteld, welke heeft plaatsgevonden op 7 juli.

Tijdens deze Masterclass wist eigenaresse Joyce Bokhoven als geen ander uit te leggen wat de voordelen zijn van een online event en hoe je dit het beste kunt aanvliegen.

Lees het complete bericht op de website van Helder Telecom & ICT en kijk de video van de Masterclass terug.

Helpt de juridische praktijk om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos.
http://www.heldertelecom.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook