ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


23/7/2020

Tip van Clip | Het verschil: gebruiker vs medewerker

Zoals we in de vorige editie van de Tip van Clip al aangaven, zijn “de gebruiker” en “de medewerker” twee verschillende zaken. Zo geeft het gebruikersprofiel u het recht om in te loggen en bepaalde handelingen binnen CClaw uit te voeren.

Een medewerkersprofiel is simpelweg een vereiste wanneer er uren op de desbetreffende medewerker geregistreerd dienen te worden. Maar naast het schrijven van uren, zijn er nog meer mogelijkheden die het medewerkersprofiel u biedt.

Voordelen
Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf een begroting bepalen, op basis waarvan verschillende rapportages samengesteld kunnen worden. Ook kunt u, per medewerker, een bepaald aantal normuren vaststellen. Bovendien heeft u de mogelijkheid NAW-gegevens te integreren met uw sjablonen, declaraties en aanmaningen.

De Tip van Clip:
Werk efficiënter door alle opties van het medewerkersprofiel maximaal te benutten. Bekijk onze video waarin we uitleggen hoe u dit profiel aanmaakt, en hoe u de diverse opties in kunt stellen.


Heeft u nog aanvullende vragen over het instellen van één van deze profielen? Dan kunt u altijd even contact opnemen via e-mail met: kevin@clipconsultants.nl of telefonisch via: 0413 34 8888

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook