ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


7/7/2020

NEXTlegal: Interview Bart Loeffen: “het volgen van je passie is het mooiste wat er is!“

Om te kunnen blijven groeien zijn ze bij NEXTlegal altijd op zoek naar leuke en goede mensen om het NEXTlegal team mee te versterken. Sinds mei is het ontwikkel team verder uitgebreid met Bart! Hoogste tijd om hem eens aan de tand te voelen over wie hij is en wat hij bij ons precies komt doen.


Welkom bij NEXTlegal Bart! We beginnen bij het begin: wie ben je?

“Mijn naam is Bart, 38 jaar en sinds anderhalf jaar woonachtig in Voorburg. Daarvoor heb ik mijn hele leven in het prachtige Brabant gewoond, maar voor de liefde ben ik naar de drukke randstad verhuisd.”

Wat de liefde al niet met je doet. En wat ga je doen bij NEXTlegal?

“Mijn passie proberen werkelijkheid te laten worden: het maken van applicaties die doen wat de gebruiker wil. Nog te vaak zie ik software die vanuit een ontwikkelaar helemaal logisch werkt, maar voor de eindgebruiker totaal onlogisch, en dus bijna onbruikbaar is.

Lees het complete interview op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/interview-bart-loeffen-het-volgen-van-je-passie-is-het-mooiste-wat-er-is/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook