ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


25/6/2020

ICT Concept beveiliging getest en geslaagd

Omdat beveiliging centraal staat in alles wat we doen, hechten we er groot belang aan dat we werken volgens bepaalde procedures, en dat onze systemen ook regelmatig getest worden.

ISO27001 certificering

ICT Concept is met succes door de tussentijdse audit voor de ISO27001 certificering gekomen. De ISO27001 kijkt naar welke processen en maatregelen een organisatie neemt op het gebied van informatiebeveiliging, en dit beleid wordt jaarlijks door een onafhankelijke instantie getoetst.

Cloud platform geslaagd voor pentest

Als wij zeggen dat we veiligheid serieus nemen, dan menen we dat ook. Daarom laten we de veiligheid van ons cloud platform jaarlijks testen middels een zogenaamde pentest door een onafhankelijke organisatie.

Een pentest is een digitale aanval op het platform waarbij actief wordt gezocht naar kwetsbaarheden en zwakke plekken, die door echte cybercriminelen uitgebuit kunnen worden. Tijdens de test zijn geen belangrijke kwetsbaarheden ontdekt en zijn een aantal kleine verbeterpunten doorgevoerd. Daarmee is het systeem waar u elke dag op vertrouwt zeker weten veilig.

ISAE 3402 Type II

ISAE 3402 is een internationale toetsingsstandaard voor outsourcing van diensten. Wanneer u er voor kiest om bijvoorbeeld uw cloud omgeving aan ons uit te besteden, dan wilt u zeker weten dat wij zorgvuldig met uw IT omgaan.

ICT Concept is ISAE 3402 Type II gecertificeerd, wat aantoont dat wij onze processen en rapportages op zo'n manier hebben vormgegeven dat u hier met een gerust hart op kunt vertrouwen. Deze certificering wordt daarnaast in steeds grotere mate gebruikt als maatstaf voor bijvoorbeeld accountants of andere externe auditeurs om aan te tonen dat u uw uitbesteedde processen heeft toevertrouwd aan een betrouwbare organisatie.

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.
http://www.ict-concept.nl
Sidebar verbergen:  Toon sidebar

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook