ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


5/6/2020

Tip van Clip | Weergave in CCdms personaliseren

Met deze nieuwe serie artikelen geeft Clip Consultants u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen zij ervoor dat u altijd het maximale uit hun software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

"Uw persoonlijke voorkeur kan getoond worden!"

 

Document Management Systeem, de naam alleen zegt het al: ons CCdms draait om documenten. Of dit nu e-mailberichten, Word-documenten of PDF’s zijn, het CCdms zit er vol mee. Bovendien hangt aan al deze documenten tal van informatie, denk bijvoorbeeld aan de bestandsnaam, het type, of de bestandsversie.

Weergave in CCdms

Al deze informatie wordt weergegeven in verschillende schermen zoals het documentoverzicht, de dagmap of het uitgebreide zoekscherm. Wat relevante informatie is hangt natuurlijk van uw persoonlijke voorkeur af. Om aan die persoonlijke voorkeur te voldoen is elke weergave per gebruiker aan te passen. U bepaalt niet alleen de sortering of de volgorde, maar vooral ook wat er getoond mag worden!

De Tip van Clip:

Pas deze sortering aan naar uw persoonlijke voorkeur. Benieuwd hoe u dit gemakkelijk kunt doen? Bekijk dan deze nieuwe video.

Heeft u nog vragen over het personaliseren van de weergave in CCdms? Neem dan contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl of telefonisch op: 0413 34 8888

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook