ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


6/5/2020

NEXTlegal: Webinars voor de advocatuur!

Deze nieuwe coronatijd brengt een nieuwe manier van werken met zich mee. Veelal werken we nu digitaal of op ‘social distance afstand’ van elkaar. Een nieuwe realiteit waarin advocaten- en notariskantoren er alles aan doen om hun cliënten zo goed mogelijk te bedienen.

Zo ook bij Lexxyn Partner NEXTlegal. Zij hebben dagelijks contact met hun klanten. Waar kunnen wij kantoren in deze tijd in faciliteren? Uit veel van deze gesprekken blijkt dat er vanuit de advocatuur veel vraag is naar webinars. Korte onderwerpen waar u als medewerker/advocaat direct uw voordeel uit kunt halen. Tips&trucs in een verkorte vorm van maximaal een half uur. Daarin faciliteert NEXTlegal natuurlijk graag!

Praktisch en direct toepasbaar

De komende weken zal NEXTlegal diverse onderwerpen gaan behandelen in de webinars, zowel voor gebruikers van FORTUNA als NEXTmatters. De webinars worden kosteloos aan u aangeboden.

Een overzicht van de geplande webinars kunt u terugvinden op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/webinars-voor-de-advocatuur/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/
Sidebar verbergen:  Toon sidebar

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook