ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


30/4/2020

Tip van Clip | Huisstijlautomatisering

Met deze nieuwe serie artikelen geeft Clip Consultants u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen zij ervoor dat u altijd het maximale uit hun software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

"Altijd een consistente opmaak van uw documenten."


Vandaag de dag is digitalisering een veelbesproken onderwerp. Digitalisering kan al in de kleinste dingen zitten. Zo lijkt de digitalisering van een huisstijl wellicht van klein belang, maar dit kan een hoop voordeel opleveren. Met de functionaliteiten van onze Word integratie, is deze vorm van huisstijl automatisering ook nog eens moeiteloos te realiseren. 

Altijd een courante huisstijl
De Word integratie ziet er op toe dat elk stukje correspondentie wat je creëert in, gelijk voorzien is van de juiste huisstijl.  Dat betekent nooit meer printen op fysiek briefpapier om het vervolgens opnieuw in te scannen om te verzenden. Ongeacht wie er achter de knoppen zit, CClaw creëert alle documenten, zoals een voorblad, briefpapier of vervolgpapier altijd volgens de juiste lay-out. 

Tip van Clip
Wij zorgen ervoor dat jullie briefpapier digitaal beschikbaar komt, vervolgens kan je zelf de juiste logo’s invoegen en eventueel weer verwijderen. Bekijk deze video voor de volledige uitleg.

Digitale handtekeningen
Om de huisstijlautomatisering compleet te maken kan je, indien nodig, alle documenten die je exporteert voorzien van je eigen digitale handtekening.

Ben je ook geïnteresseerd in een complete digitale huisstijl? Neem dan contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl of bel 0413 34 8888

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook