ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


29/4/2020

NEXTlegal: Nieuwe release – FORTUNA 10.08

FORTUNA 10.08 is beschikbaar. Deze versie betreft een update van versie 10.07. In deze versie zijn verbeteringen doorgevoerd voor de performance en stabiliteit van FORTUNA en zijn diverse (fout)meldingen opgelost.

Nieuwe functionaliteiten
Daarnaast vindt u in deze nieuwe versie ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo is het nu mogelijk om – wanneer u een betaling voor meerdere facturen heeft ontvangen – deze voortaan over de gewenste facturen te verdelen. Ook kunt u nu de declaratie voorstellen vanuit een dossier of een run op een door u vooraf vaste ingestelde locatie opslaan en is er aan de eerder verstrekte hotfix een verbetering doorgevoerd aan de bestandsnaam van de Excel bestanden.

Lees het complete bericht op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/nieuwe-release-fortuna-10-08/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook