ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/4/2020

Tip van Clip | Digitaal declareren en aanmanen vanuit CClaw

Met deze nieuwe serie artikelen geeft Clip Consultants u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen zij ervoor dat u altijd het maximale uit hun software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

”Doen ze bij jullie aan digitaal declareren en aanmanen?”


Zomaar een vraag die ik stelde tijdens een telefoongesprek met een van mijn relaties. Antwoord “Ja dat doen we al jaren. Ik print de declaratie uit, loop naar de scanner, scan hem in en verzend hem naar mijn e-mailadres, plak de declaratie in een nieuwe e-mail en verzend hem naar de client.”

Tip van Clip
Dat kan beter en sneller: door digitaal te declareren en aanmanen vanuit CClaw. Bovendien kunnen we dit snel voor u regelen. Stuur mij uw logo’s, dan maakt Kevin er digitaal briefpapier van en vervolgens helpt Nancy of Jurgen-Jan u even met de eerste declaratieronde en klaar. Besparing aan tijd: minimaal 70%.

Daarnaast voegen we ook nog een iDEAL betaallink toe aan de digitale declaratie, zodat uw relatie direct zijn betaling kan doen. Het verbetert daarmee ook nog eens uw cashflow. 

Dus bent u nog niet aan het digitaal declareren via CClaw? Stuurt u mij dan een e-mail via eugene@clipconsultants.nl, en ik voorzie u van alle informatie die u nodig heeft.

Eugène is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook