ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


13/4/2020

Helder Telecom & ICT: Nieuws over uw zakelijke smartphone

In Nederland wordt er massaal gehoor gegeven aan de oproep om, waar mogelijk, thuis te werken. Dit vraagt een behoorlijk aanpassingsvermogen van veel bedrijven, maar ook van haar personeel. En daar waar er thuisgewerkt wordt, is het de bedoeling dat dit zo optimaal mogelijk gaat.

Thuis bereikbaar zijn, op bijvoorbeeld een mobiele telefoon van de zaak, is een van de punten die hier aanzienlijk aan bijdraagt.

UW NIEUWE TOESTEL DIRECT THUISBEZORGD

Daarom biedt Lexxyn Partner Helder Telecom & ICT u nu de mogelijkheid om, als extra service, uw nieuwe zakelijke toestel direct thuis te laten bezorgen in plaats van op kantoor. Ook wanneer u voor de gehele - of een deel van de organisatie nieuwe toestellen bestelt, kunt u ieder toestel op een individueel huisadres laten afleveren. Dit maakt het distribueren van nieuwe toestellen een stuk sneller en eenvoudiger. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, geef dit dan aan bij het plaatsen van uw bestelling.

Uw nieuwe toestel kunt u telefonisch 088 443 5333 of via e-mail bestellen.

DEFECTE SMARTPHONE

Wie tijdens het thuiswerken met een defect toestel komt te zitten, is gelijk behoorlijk onthand. Om thuiswerkers uit de brand te helpen, heeft Helder Telecom & ICT daarom tevens besloten om alle klanten die in 2020 bij hen een smartphone hebben gekocht, deze gratis te voorzien van onze Helder Field Service dienstverlening.

Dit betekent dat zij de kapotte telefoon bij u thuis komen ophalen en na reparatie weer bij u thuis terug afleveren. Bovendien voorzien zij u ook binnen 24 uur van een leentoestel.

Op deze manier probeert Helder Telecom & ICT hun steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland zoveel en zo lang mogelijk kan thuiswerken.

Meer informatie over Helder Field Service

Helpt de juridische praktijk om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos.
http://www.heldertelecom.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook