ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


10/4/2020

Helder Telecom & ICT: Coligo Meetings Pro tijdelijk gratis

In Nederland wordt er massaal gehoor gegeven aan de oproep om, waar mogelijk, thuis te werken. Dit vraagt een behoorlijk aanpassingsvermogen van veel bedrijven, maar ook van haar personeel. En daar waar er thuisgewerkt wordt, is het de bedoeling dat dit zo optimaal mogelijk gaat.

ONLINE VERGADEREN

Zo wordt er in de meeste bedrijven behoorlijk wat af vergaderd. Nu we allemaal thuiszitten worden veel vergaderingen gecanceld, ofwel ingepland als een digitale vergadering. Uiteraard is het mogelijk om via FaceTime of via WhatsApp videobellen een meeting met een of meerdere collega's te houden. Maar het is veel fijner om te vergaderen via een tool die speciaal voor vergaderingen gecreëerd is en daarom ook extra opties heeft die een digitale meeting veraangenamen.

Lees het complete bericht op de website van Helder Telecom & ICT: https://www.heldertelecom.nl/nieuws/coligo-meetings-pro-tijdelijk-gratis/

Helpt de juridische praktijk om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos.
http://www.heldertelecom.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook