ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/4/2020

Lexxyn Groep - ICT nieuws voor de Juridische Praktijk - Q1 | 2020

Digitale stroomversnelling in corona tijd

Wat er de afgelopen tijd gebeurd is, lijkt wel het scenario van een spannende blockbuster. De maatregelen die wereldwijd getroffen worden, zijn ingrijpend. Maar waar je aan de ene kant verwacht dat het zware crisis is, draait op veel manieren de wereld toch door. Het zonnetje begint weer te schijnen en mensen zetten overal hun schouders eronder.

Ook vanuit Lexxyn Groep en vanuit de Lexxyn Groep Partners zien we mooie dingen gebeuren. Juridische kantoren passen zich razendsnel aan, aan de huidige omstandigheden en ook de overheid (middels spoedwetgeving) en de Rechtspraak spannen zich in meer digitalisering mogelijk te maken voor advocaten en notarissen.

De 1,5 meter economie begint al een beetje als het nieuwe normaal te voelen, maar we zijn er nog niet. Wij blijven met interesse de verdere digitalisering van de advocatuur en het notariaat volgen. Zorgt deze crisis ervoor dat dit in een stroomversnelling terecht gaat komen?

Tot die tijd van ons een nieuwsbrief met een bundeling aan noemenswaardige artikelen. Gewoon als interessante must-read, maar wellicht ook als extra informatie om uw (recent ontwikkelde) thuiswerksituatie, net dat steuntje in de rug te geven wat u wellicht nu kunt gebruiken.

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

 • Integreer Microsoft Teams met uw telefooncentrale;
 • Juridisch Nederland houdt zich aan de richtlijnen en werkt massaal vanuit huis;
 • Opeens wordt technologie omarmd;
 • ICT Concept rekent mee aan coronavirus behandelingen;
 • Referentie interview: AMS Advocaten;
 • Referentie interview: Van Till Advocaten;
 • Videobellen voor de juridische praktijk: wat mag en kan er allemaal (niet)?;
 • Thuiswerken: kan iedereen het?;
 • Waar staan de back-up data van uw telefoon?;
 • Elkaar ontmoeten kan prima vanachter het beeldscherm;
 • Lexxyn blogs: zaken openen en afhandelen.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

De Lexxyn Groep Nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de Lexxyn Groep Nieuwsbrief ieder kwartaal in uw mailbox.De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook