ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


19/2/2020

NEXTlegal: Interview Martin Duijs: geïnspireerd door Star Wars

Zeven jaar geleden stuurde hij een overtuigende sollicitatiebrief – op basis waarvan hij direct als verkoper aan de slag mocht. Inmiddels mag hij sturing geven aan een club bijzondere collega’s; trots en vol zelfvertrouwen om er een succes van te maken. Ontmoet de gruwelijk eerlijke directeur van NEXTlegal: Martin Duijs; een uitgesproken vakidioot met een hekel aan micro-managen.

Al vijf jaar werkten ze intensief samen: Trivium Software en Devoon. Afgelopen winter voegden zij zich samen tot één bedrijf, NEXTlegal, met als doel: het digitale hart te worden van ieder notaris- en advocatenkantoor. Met aan het roer newbe directeur Martin Duijs.

‘In 2012 schreef ik in een open sollicitatiebrief dat ik serieus iets kon betekenen voor de Lexxyn Groep. Ik was ervan overtuigd dat je in deze sector, met software gemaakt vanuit de mens, het verschil kon maken. Ik kwam in dienst bij Devoon. Eerst als verkoper en nu als directeur. Functieonafhankelijk staat één ding centraal: bouwen aan verdomd goede software, waarbij samenwerking met andere vakidioten voorop staat.’

Lees het complete interview met Martin op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/interview-martin-duijs-geinspireerd-door-star-wars/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook