ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


20/1/2020

ICT Concept cloud platform veilig van recente Citrix problematiek

In het nieuws heeft u de afgelopen dagen kunnen vernemen dat er momenteel problemen zijn met producten van ICT-leverancier Citrix. Door de impact en verstrekkende adviezen van organisaties als het Nationaal Cyber Security Centrum, is het vanzelfsprekend dat wij op dit moment vragen krijgen hoe en of deze problematiek onze dienstverlening ook raakt en of er risico’s worden gelopen. Het antwoord is kort en simpel: gebruikers van de ICT Concept cloud lopen geen risico’s door dit lek, omdat wij geen producten van Citrix gebruiken in onze dienstverlening. De continuïteit van onze diensten, en de veiligheid van uw gegevens zijn dan ook niet in het geding door het Citrix lek.

Lees het complete bericht op de website van ICT Concept: https://www.ict-concept.nl/nieuws/2020/01/ict-concept-cloud-platform-veilig-van-recente-citrix-problematiek

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.
http://www.ict-concept.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook