ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


27/8/2019

Ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk"

ICT en digitalisering zijn de laatste jaren belangrijke thema's geworden in de juridische sector. Kantoren worden steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van goede ICT en snelle toegang tot de juiste informatie. Tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken is cruciaal geworden voor het voeren van een efficiënte praktijk. Maar ICT is niet uw corebusiness en de technologische wereld kan in een oogwenk veranderen. Hoe maakt u dan toch de juiste "future proof" beslissingen die uw kantoor verder helpen?

De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk

24 oktober organiseerde wij de ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk". Het verslag hiervan leest u hier terug.

Voor meer kennis en inzicht over de cloud download u ons e-book: To cloud or not to cloud. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan lichten wij graag uw mogelijkheden toe.


Meer informatie over werken in de cloudDe Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook