ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


18/6/2019

Trivium Software: Zomeractie NEXTmatters 2019

Elke dag probeert Lexxyn Partner Trivium Software, NEXTmatters beter te maken zodat u gemakkelijker en efficiënter kunt werken. Dit doen zij door nieuwe handige functionaliteiten te ontwikkelen en bestaande mogelijkheden te optimaliseren.

Dit kunt u uiteraard terugvinden in de releasenotes, maar ook de consultants van Trivium Software geven regelmatig trainingen waarin ze al deze (nieuwe) functionaliteiten uitleggen. Zo kunt u als gebruiker na de cursus sneller en gemakkelijker met NEXTmatters aan de slag. 

Lees het complete bericht op de website van Trivium Software: https://www.trivium.nl/nieuws/zomeractie-nextmatters-2019-haal-eruit-wat-erin-zit

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook