ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


16/5/2019

ICT Concept wint SolarWinds Top Growth Year over Year MSP 2019 award

Tijdens het SolarWinds Empower MSP evenement in Amsterdam heeft Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing van ICT Concept, de “Top Growth Year over Year” award voor de Benelux in ontvangst mogen nemen.

Voor het derde jaar op rij pakt Lexxyn Partner ICT Concept deze mooie prijs als erkenning voor de aanhoudende groei met de oplossingen van SolarWinds. De oplossingen van SolarWinds zijn de drijvende kracht onder het Remote Monitoring en Management (RMM) platform van ICT Concept. Hiermee kunnen klanten met een gerust hart het dagelijks beheer van hun ICT uitbesteden aan Lexxyn Partner ICT Concept. De beheerders van ICT Concept kunnen vervolgens op afstand alles voor de klant bewaken en beheren.

Lees het complete bericht op de website van ICT Concept: https://www.ict-concept.nl/nieuws/2019/05/ict-concept-wint-solarwinds-top-growth-year-over-year-msp-2019-award

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.
http://www.ict-concept.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook