ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


26/4/2019

NEXTlegal: NEXTportal – een jaar later

Hoe bouw je een nieuw product waar onze kantoren ook daadwerkelijk wat aan hebben? Dat is de vraag die wij ons stelde voordat we de NEXTportal gingen bouwen. Het antwoord was door het samen te ontwikkelen met onze klanten. Zij moeten er immers dagelijks mee werken. En zo geschiedde. Inmiddels is het één jaar geleden sinds de livegang van de NEXTportal, tijd om terug maar ook vooral vooruit te kijken. 


NEXTportal in een notendop 
De NEXTportal is hét medium om op een AVG-proof wijze te communiceren met uw cliënt. Met de NEXTportal heeft de cliënt 24/7 inzage in haar dossiers. Alle concepten, afschriften, correspondentie en afrekeningen zijn eenvoudig te raadplegen. De cliënt kan zelf ook documenten uploaden. Ook partijen zoals makelaars, adviseurs en andere bij het dossier betrokken partijen kunt u toegang geven tot documenten via de NEXTportal, gewoon vanuit NEXTassyst: simpel, veilig en efficiënt. 


De cijfers
In het afgelopen jaar hebben we samen met u de NEXTportal in gebruik genomen, talloze documenten gedeeld en de functionaliteiten doorontwikkeld. Maar waar praten we dan over? Trots kunnen we u melden dat de portal inmiddels door 75 notariskantoren wordt gebruikt. 

Deze kantoren bedienen met de NEXTportal ruim 33.000 cliënten. Met deze cliënten zijn in totaal 235.000 (!) documenten gedeeld in 24.000 dossiers. Cliënten hebben zelf 10.000 documenten geüpload en in totaal zijn er 6.500 formulieren ingevuld. Cijfers om met zijn allen trots op te zijn. En dit is gelukkig pas het begin! 
 
Lees het complete bericht op de website van NEXTlegal:

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook