ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


26/4/2019

Devoon: Onderzoek naar toepassing van kunstmatige intelligentie

Naast nieuwe financiële held André is er in maart nog iemand bij Lexxyn Partner Devoon begonnen: Thom. De komende maanden gaat Thom onderzoek doen in het kader van zijn afstudeertraject. Tot en met juni is hij bij Devoon te bewonderen.    

Bij Devoon kijken ze goed naar de markt en (toekomstige) technologische ontwikkelingen. Kunnen die ontwikkelingen een meerwaarde bieden voor het notariaat en kunnen zij NEXTassyst hiermee verrijken zodat u sneller en efficiënter kunt werken. Kunstmatige Intelligentie is een van die ontwikkelingen die mogelijk een rol gaan spelen. En daarom heeft Devoon nu Thom. Hoogste tijd om hem aan u voor te stellen. 

Maak kennis met Thom in het complete bericht op de website van Devoon: https://www.devoon.nl/nieuws/onderzoek-naar-toepassing-van-kunstmatige-intelligentie

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook