ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/4/2019

Trivium Software: De P van Passie en Pasen

NEXTmatters paasei
De gelukkige prijswinnaars bevonden zich in Zeeland, Den Bosch, Zeist en Brussel en waren er allen in geslaagd het in NEXTmatters ‘verstopte’ paasei te vinden. Deze had zich samen met de paashaas verscholen in onze help functie (F1). Met deze ludieke actie wilden wij deze onder de aandacht van de gebruikers van NEXTmatters brengen en dat is goed gelukt. Onder de winnaars bevonden zich zowel één van de eerste kantoren die wij als klant mochten verwelkomen en één van de meest recente. 

Lees het complete bericht op de website van Trivium Software: https://www.trivium.nl/nieuws/de-p-van-passie-en-pasen

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook