ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


26/3/2019

Registreer nu voor het whitepaper: To Cloud or not to Cloud?

Binnenkort publiceren wij het whitepaper "To Cloud or not to Cloud": een uitgebreid document waarin we de belangrijkste overwegingen en adviezen omtrent de Cloud voor een juridisch professional op een rij zetten. Wanneer is een applicatie of ICT uit de Cloud voor u nou wel en wanneer juist niet interessant?

We gaan in op onderwerpen als het inzichtelijk maken van de kosten van ICT, het maken van een business case, de verschillende opties en keuzes die er zijn, zetten de voor- en nadelen van deze opties op een rij en geven tips over bijvoorbeeld beveiliging en de exit strategie.

Wilt u het whitepaper ontvangen zodra deze verschijnt? Laat hieronder alvast uw e-mailadres achter en wij sturen u het whitepaper per e-mail als een van de eerste ontvangers toe.Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook