ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


23/1/2019

Trivium Software: NEXTmatters 4.04 - Releasenotes en iDEAL

In januari is NEXTmatters versie 4.04 gepubliceerd. Vanaf NEXTmatters 4.04 heeft u onder meer de mogelijkheid om uw cliënten een declaratie te laten voldoen met behulp van iDEAL. U kunt een declaratie per e-mail aan de cliënt versturen inclusief iDEAL betaallink.

Deze functie werkt in samenwerking met een derde partij, te weten "Mollie Payments". U hoeft niet te betalen voor de betaallink die u meestuurt. Wel betaalt u aan Mollie een ‘fee’ per betaaltransactie en deze wordt pas in rekening gebracht op het moment dat de cliënt betaalt. De volledige documentatie over iDEAL leest u hier.

Lees het complete bericht op de website van Trivium Software: https://www.trivium.nl/nieuws/nextmatters-404-releasenotes-en-ideal

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook