ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


22/1/2019

NEXTlegal: (ieder) Notariskantoor over op NEXTassyst KRNWTR

Wie de krant leest, het journaal kijkt of Nu.nl checkt ziet het vaak voorbijkomen. Door de (steeds groter wordende groep) mensen die op aarde leven komt de natuur en het milieu in de knel. Opwarming van de aarde, stijging van de zeespiegel, het platbranden van regenwouden enzovoort. De natuur heeft het zwaar en daar zijn wij als mensen debet aan. Kunnen we daar niet iets aan doen?

Weg met de plastic soep – iedereen aan het KRNWTR
Per jaar komt meer dan 5 miljoen ton plastic afval in zee terecht. Dit kost elk jaar miljoenen dieren het leven: vissen, vogels, schildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen. Dagelijks gooien we in Nederland meer dan 2 miljoen plastic flesjes weg. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit plastic bronwaterflesjes. Deze cijfers waren voor de mannen van KRNWTR aanleiding om hier iets aan te gaan doen: 

'Want waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden en daardoor vervuilend is, terwijl we in Nederland heerlijk kraanwater hebben wat van uitmuntende kwaliteit is? Koop een hervulbare fles van duurzaam plastic of van glas en spaar het milieu. En met een mooie waterfles ga je ook meer water drinken. Ook nog een voordeel voor je eigen gezondheid.'

Lees het complete bericht op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/ieder-notariskantoor-over-op-nextassyst-krnwtr/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook