ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


16/1/2019

Trivium introduceert FORTUNA App

Uren schrijven en informatie raadplegen vanaf uw smartphone

Als juridisch professional is het vervelend als u niet snel overal over de juiste informatie beschikt. Op weg naar een afspraak, vlak voor een zitting of ’s avonds op de bank is het daarom handig om zonder uw volledige laptop of werkplek op te starten snel te kunnen werken.

De FORTUNA App, beschikbaar voor Apple iOS, Android en Windows, stelt u en uw collega’s die gebruik maken van FORTUNA in staat om via hun smartphone, waar ze ook zijn, dossiers te raadplegen, verrichtingen in te zien, persoons- en contactgegevens op te zoeken en uren te schrijven. Zo kunt u de dienstverlening bieden die u graag wilt kunnen bieden, zonder frustraties.

Lees het complete bericht op de website van Trivium Software: https://www.trivium.nl/nieuws/trivium-introduceert-fortuna-app

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook