ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/1/2019

NEXTlegal: 2019 - Over chatbots, digitaal passeren en meer

De drukke decembermaand is inmiddels achter de rug. Hopelijk heeft u alle werkzaamheden succesvol af kunnen ronden en alle cliënten blij kunnen maken. Hoogste tijd om even rustig te kijken naar wat 2019 u (wellicht) gaat brengen.

Technologische ontwikkelingen
We leven in een tijd van grote veranderingen. Het is daarom ook verleidelijk om het direct over de hypes van de huidige tijd te praten: data, artificial intelligence, robotica of blockchain. Sommige van deze ontwikkelingen worden groot, andere blijven klein, maar het zijn en blijven maar ontwikkelingen. Het belangrijkste is en blijft een solide basis. Alleen als de basis goed is kun je deze ontwikkelingen adopteren zo schreef ik twee maanden geleden al in deze blog

Toch is het altijd zaak om te kijken naar de wereld om ons heen. Rond de feestdagen las ik op LinkedIn over een professional die samen met een notariskantoor in Nederland een chatbot had ontwikkeld. Dit is een geautomatiseerde virtuele gesprekspartner met wie je als bezoeker van een website kunt chatten. Deze chatbot helpt mensen die verloofd zijn en gaan trouwen met meer informatie over wat de mogelijkheden zijn. Een simpele toepassing van nieuwe technologie die direct effect heeft. 

Lees het complete bericht op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/2019-over-chatbots-digitaal-passeren-en-meer/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook