ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


27/12/2018

Trivium Software: Release FORTUNA 10.06A

Alle FORTUNA gebruikers zijn onlangs door Trivium Software geïnformeerd over de nieuwe versie van FORTUNA, versie 10.06A. Naast het oplossen van een aantal kleine bugs introduceert deze nieuwe versie van FORTUNA nieuwe functies, in het bijzonder introduceert Trivium Software de FORTUNA App. Het overzicht met alle veranderingen en verbeteringen kunt u terugvinden in de Releasenotes (.pdf, 232kb). Deze zijn per e-mail aan u verstrekt, mocht u deze niet ontvangen hebben, dan vernemen wij dit graag.

Introductie FORTUNA App
Deze release maakt FORTUNA klaar om te gebruiken in combinatie met de nieuwe FORTUNA App. Met de app kunt u op uw mobiele telefoon (met een Android, iOS of Microsoft besturingssysteem) straks bijvoorbeeld tijdschrijven, dossiers inzien of toegang tot uw cliëntgegevens krijgen.

Lees het complete bericht op de website van Trivium Software: https://www.trivium.nl/nieuws/release-fortuna-1006a

 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook