ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


12/12/2018

Helder Telecom & ICT: Ruim baan voor 5G

We kunnen er bijna niet meer om heen. 5G komt er aan. Daar waar we voor het gevoel misschien nog maar net zijn overgestapt naar het 4G netwerk zijn de voorbereidingen om een nieuw netwerk uit te rollen in volle gang.

Wat is 5G?
Het meest simpele antwoord is: de opvolger van 4G. 5G is een draadloze technologie voor sneller mobiel internet, en kan mede daarom gezien worden als opvolger van het huidige 4G-internet. Het 5G-netwerk moet niet alleen sneller worden dan 4G, de bandbreedte wordt ook veel hoger. Deze grotere capaciteit moet één van de grootste problemen van het 4G-netwerk oplossen: de slechte dekking en snelheid die heel laag wordt zodra het op een locatie erg druk is, zoals tijdens een groot festival of in een voetbalstadion.  De verantwoordelijke partijen beloven dat door de hoge bandbreedte de 5G verbinding goed blijft en heel snel. Met name in de mobiele wereld, is 5G op dit moment het toverwoord als het gaat om mobiele toegang. 

Lees het complete bericht op de website van Helder Telecom & ICT: https://www.heldertelecom.nl/nieuws/ruim-baan-voor-5g/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook