ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


7/12/2018

Om vakmanschap geprezen meesters gaan de strijd aan

Als sponsor van de Dutch Independant Legal Award feliciteren wij alle genomineerden met hun nominatie! Lees onderstaand persbericht van de DILA voor meer informatie.

Ook in de top van de Nederlandse juridische markt groeit het aantal juristen en advocaten dat voor zichzelf werkt. Dat blijkt wel uit het feit dat liefst 27 zelfstandige advocaten en juristen zijn genomineerd voor de Dutch Independent Legal Award 2018-2019. Een van hen mag zich in 2019 de beste onafhankelijke jurist van Nederland noemen.

De nominaties, die zowel uit de hoek van opdrachtgevers als collegae kwamen, zorgden ook dit jaar voor verrassingen onder de genomineerden. De erkenning van hun vakmanschap - het thema van de DILA dit jaar - betekent veel voor hen. Maar hun nominatie is nog maar het begin.

De onafhankelijke jury, bestaand uit legal managers uit de top van het bedrijfsleven en de advocatuur, maakt haar selectie o.a. aan de hand van cases en referenties. Tot 21 december hebben de genomineerden de gelegenheid die in te dienen.

Na de stemronde door het publiek, worden uiteindelijk drie finalisten uitgenodigd voor het exclusieve DILA diner met de jury op 28 januari 2019. Aan het einde van die avond maakt de jury de DILA winnaar bekend.

Van de genomineerden voldoen 17 professionals volledig aan de DILA eisen. Zij gaan de strijd aan. In alfabetische volgorde zijn dit:

●     Dirk Edens- Arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht

●     Pim Hakkaart- Financieel recht, vennootschaps- en handelsrecht

●     Erik Harkink- Arbeidsrecht

●     Edward van der Heijden- ICT, ondernemingsrecht, privacy

●     Hans Hintzen- Financieel recht

●     Hans Hofmeester- Financieel recht, vennootschapsrecht

●     Hein van den Hout- Arbeidsrecht, contractenrecht, M&A, ondernemingsrecht, pensioenrecht

●     Christiaan Jeekel- Contractenrecht, ICT, privacy

●     Edward de Lange- Contractenrecht, E-commerce, ICT

●     Olle Postma - ICT, ondernemingsrecht, privacy

●     Jeroen Schouten- E-commerce, telecom

●     Jan Schreuder- Energierecht, M&A, ondernemingsrecht

●     Linda Slot-Hoving- Compliance, privacy

●     Maarten Steyerberg- Treasury contracten

●     Jan Albert Timmerman- Aanbestedingsrecht, contractenrecht, energierecht, ICT

●     Max van Verschuer- M&A, ondernemingsrecht

●     Oete Vonk– Financieringen, herstructureringen, ondernemingsrecht

Wil je jouw favoriet steunen?

Dat kan door in de periode van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website!

De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 5e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristenen het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook