ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/11/2018

NEXTassyst van Devoon gecertificeerd voor het gebruik van ECH 4.0

Vanaf januari 2019 moeten alle softwareleveranciers ECH 4.0 geïntegreerd hebben in hun software. Met veel plezier kunnen wij u melden dat NEXTassyst inmiddels de technische veranderingen heeft doorgevoerd en met succes hiervoor door Stichting ECH is gecertificeerd.

ECH 4.0
Met de komst van ECH 4.0 wordt het laatste stukje papieren proces gedigitaliseerd. Vanaf ECH 4.0 wordt het afschrift van de akte digitaal aangeleverd aan maatschappijen. Daarnaast worden een aantal processen verder geoptimaliseerd. Denk hierbij aan het ontvangen van de gestructureerde invulinstructie vanuit de Hypothecair Financier. Dit maakt het nog gemakkelijker voor notariskantoren om de hypotheekakte op te stellen.

Lees het complete bericht op de website van Devoon: https://www.devoon.nl/nieuws/nextassyst-van-devoon-gecertificeerd-voor-het-gebruik-van-ech-40

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook