ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


27/11/2018

Devoon: "Een applicatie is nooit af."

Als softwareleverancier probeert Devoon iedere dag zijn software zodanig te verbeteren dat de gebruikers steeds sneller en efficiënter kunnen werken. Dit wordt gewaardeerd aangezien Devoon bijna elke week een nieuw notariskantoor mag verwelkomen. Vanwege deze sterke groei zijn zij continu op zoek naar talent om het team te versterken.

Na Tyas en Marcel  heeft Devoon sinds 1 oktober nog meer versterking gekregen: Daan de Bruijn gaat de consultancy afdeling ondersteunen en Mike de Bolster komt de ontwikkelafdeling versterken. Inmiddels is het half november dus de hoogste tijd om hen eens goed aan de tand te voelen. 

Maak kennis met Daan en Mike in het complete bericht op de website van Devoon: https://www.devoon.nl/nieuws/interview-met-onze-nieuwe-devonisten-een-applicatie-nooit-af

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook