ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


2/10/2018

Epona Legal: ‘We doen alles gerichter,’ aldus GMW advocaten over het werken met Epona Legal Desktop

Het Haagse GMW advocaten is ervan overtuigd dat zij sinds de implementatie van Epona’s applicatiesuite een voorsprong heeft op andere kantoren. Christiaan Mensink vertelt over de probleemloze overstap van Fidura naar een best-of-breed werkomgeving en het succes van een klantvriendelijk werkproces. ‘Alles wat we doen, doen we gerichter.’

Van problemen naar oplossingen
Jarenlang gebruikte GMW advocaten Fidura van Kluwer, dat prima functioneerde totdat Kluwer communiceerde met de ondersteuning te stoppen. GMW advocaten koos voor de opvolger en een eerste migratie volgde. Helaas verliep het boekhoudgedeelte niet vlekkeloos, waardoor GMW niet volledig op dit systeem durfde te vertrouwen. De enige oplossing was opnieuw overstappen, ondanks de haken en ogen die hieraan zitten. Een migratie heeft technische en financiële gevolgen en betekent weer een verandering voor alle medewerkers. ‘Uiteindelijk hebben we besloten om toch de stap te zetten. Wel spraken we met elkaar af dat dat we het anders gingen doen. GMW advocaten moest een voorloper op ICT-gebied worden. En zo geschiedde.’

Lees het complete bericht op de website van Epona Legal: https://www.epona.nl/referentie-we-doen-alles-gerichter-aldus-gmw-advocaten-over-het-werken-met-epona-legal-desktop/ 

 

Architect en leverancier van ContactManager en DMSforLegal, toonaangevende software oplossingen voor relatiebeheer en digitale dossiervorming binnen de juridische praktijk.
http://www.epona.com

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook