ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


10/9/2018

BigHand gaat Nederlandse markt voortaan direct bedienen

BigHand heeft als doel als organisatie te gaan voor “groots”, en om dit te bereiken investeert BigHand nu meer tijd en middelen in de Nederlandse markt om verder te groeien en u te helpen groots te worden! Zo doet BigHand dat:

BigHand groeit
Al meerdere jaren werkt BigHand voor Nederlandse advocatenkantoren en de afgelopen vier jaar werkten ICT Concept en BigHand hier samen om de Nederlandse markt te bedienen. Dankzij de ontwikkeling die BigHand hierdoor heeft kunnen maken en de vernieuwde ambities om verder te groeien in Nederland heeft BigHand nu Nederlandstalige medewerkers aangenomen in Sales, Technische Ondersteuning en Klantenservice om u direct te kunnen helpen.
 
Wat betekent dit voor u?
Ingegeven door de groei van zowel BigHand als ICT Concept, hebben beide partijen gezamenlijk besloten dat nu het moment is voor BigHand om in Nederland zelfstandig te worden op het gebied van alle bedrijfsonderdelen. Verkoop, implementatie en training zullen dan ook per 1 oktober 2018 door BigHand direct worden verzorgd.
 
Namens ICT Concept en BigHand willen we u graag hartelijk danken voor uw vertrouwen.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook