ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


30/8/2018

Helder Telecom: Rechtbanken faxen digitaal, hoe levert u in 2019 uw stukken aan?

Enige jaren geleden leek de fax met uitsterven bedreigd, maar nu blijkt dat de fax voor de juridische sector essentieel blijft. Het verdwijnen van alle ISDN-verbindingen medio 2019, staat het traditionele faxproces echter in weg. En nu de ontwikkelingen omtrent digitaal procederen (programma KEI) in zwaar weer zitten is men door wetgeving nog steeds mede afhankelijk van de fax.

Door deze ontwikkelingen komen juridisch dienstverleners in een lastige situatie terecht. Een groot deel van de communicatie met de rechtbank verloopt namelijk per fax, en veel traditionele faxen maken nog gebruik van een ISDN-lijn. Het wegvallen van deze verbindingen maakt dat veel juridische kantoren noodgedwongen hun manier van faxen moeten veranderen.

Lees het complete bericht op de website van Helder Telecom & ICT: https://www.heldertelecom.nl/nieuws/rechtbanken-faxen-digitaal-hoe-levert-u-in-2019-uw-stukken-aan/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook