ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


17/5/2018

Devoon: De notaris is dood, lang leve de notaris

De wereld staat niet stil. Inmiddels kunnen we niet meer zonder onze smartphone, iets wat 10 jaar geleden nog nauwelijks bestond. Steeds meer apparaten gaan zelf nadenken en nemen ons werk uit handen. We zijn gewend geraakt aan de komst van zelfrijdende auto’s en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Al deze trends veranderen de maatschappij waarin wij leven en de werkomgeving waarin wij werken. En deze veranderingen gaan ook niet aan uw notariskantoor voorbij. Ook u krijgt meer en meer te maken met de gevolgen van digitalisering en automatisering. Internet, blockchain, kunstmatige intelligentie enzovoort enzovoort. Zorgen deze ontwikkelingen voor de ondergang van het vak notaris en de rol die de notaris speelt? 

Lees het complete bericht op de website van Devoon: https://www.devoon.nl/nieuws/de-notaris-dood-lang-leve-de-notaris

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook