ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


1/5/2018

Programma PLEIT2018 online

PLEIT2018 biedt voor deze zesde editie wederom een afwisselend programma voor juridische professionals die in één dag op de hoogte willen zijn van relevante ICT-ontwikkelingen. Hoofdthema’s voor dit jaar zijn digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, privacy en wet- en regelgeving. Voor elk van deze hoofdthema’s worden lezingen, trainingen en workshops aangeboden op verschillende kennisniveaus.

De dag start met een cybersecurity wake-up call en wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Dutch Legal Tech Startup Awards. Op het hoofdpodium vertelt Steven van Belleghem over hoe juridische kantoren focus houden op de cliënt, ook in een digitale wereld. Verder zijn er sessies over vergeetrecht, kwaliteitstoetsing, artificial intelligence, blockchain en smart contracts, AVG en cybersecurity. Naast het reguliere programma, maken de sponsoren de dag compleet. Zij verzorgen gedurende de dag korte sessies die ingaan op de praktische kant van ICT.

Lees het complete bericht op de website van PLEIT: https://pleit.nl/nieuws-blogs/2018-05/programma-pleit2018-online

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook