ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


13/4/2018

Koffie met.... Oranjekom Advocaten

"Het is precies 9.30 uur als er op deze koude vrijdagochtend een grijze Tesla Model X de parkeerplaats van DeFabrique oprijdt. Voorin een onbekende man, achterin de ramen geblindeerd. De vleugeldeuren gaan open en Gerd, voorzien van een aanstekelijke glimlach en een grote bos krullen, stapt uit de auto."

Claudia Heemskerk, Operationeel Manager bij Lexxyn Groep, ontmoet in DeFabrique, onder het genot van een kop koffie Gerd van Atten advocaat en partner bij De Koning Vergouwen Advocaten en oprichter van Oranjekom Advocaten. Een inspirerende dag waar de ICT uitdagingen van onderweg en overal werken centraal stonden.

Lees het complete interview >>

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook