ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/4/2018

BigHand: Unieke inzichten met acquisitie van DW Reporting

Lexxyn Groep Partner BigHand is verheugd u te mogen informeren over de acquisitie van DW Reporting (“DWR”), de toonaangevende leverancier van juridische financiële rapportage, business intelligence (BI) en matter pricing-oplossingen.

BigHand ondersteunt wereldwijd al meer dan 3.000 organisaties met producten voor onder andere dictaten, spraakherkenning, het delegeren van taken, beheer van sjablonen en analyses.

De acquisitie past bij de strategie van BigHand om oplossingen te bieden waarmee advocatenkantoren operationele topprestaties kunnen behalen. Na de introductie van nieuwere BigHand-producten werd duidelijk dat er behoefte is aan meer operationele, financiële en bedrijfsgegevens om snellere en beter onderbouwde beslissingen te maken en meer inzicht in rendabiliteit te creëren.

Lees het complete bericht op de website van BigHand: http://www.bighand.com/nl-nl/over-ons/nieuws/nieuws-item/2018/04/05/bighand-transformeert-aanbod-juridische-analyses-en-biedt-advocatenkantoren-unieke-nieuwe-inzichten-met-acquisitie-van

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook