ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


2/4/2018

Organisatie onder de indruk van aanbod startups Legal Tech Startup Awards 2018

De organisatie van Legal Tech Startup Awards 2018 is positief verrast door de diversiteit van de startups die zich voor deze wedstrijd hebben aangemeld. Waar vorig jaar vooral de ‘platformen’ domineerden, voeren dit jaar innovatieve technologieën, zoals AI en blockchain de hoofdtoon. ‘Een mooie ontwikkeling die de juridische sector zeker ten goede komt,’ aldus jurylid Hans Albers. 

De Legal Tech Startup Awards 2018 is een wedstrijd voor technologische startups met potentie voor de juridische branche. Inmiddels hebben zich diverse legaltech startups gemeld. Jelle van Veenen (Dutch Legal Tech): ‘Wat dit jaar opvalt is dat er veel innovatieve technologie tussenzin zoals kunstmatige intelligentie (AI), search, en blockchain.’

Meer weten over PLEIT2018 en de Legal Tech Startup Awards? Lees het complete bericht op de website van PLEIT: https://pleit.nl/nieuws/2018/03/organisatie-onder-de-indruk-van-aanbod-startups-legal-tech-startup-awards-2018

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook