ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


29/3/2018

Devoon: NEXTportal - NEXT level in service

De cliënt wordt steeds kritischer. Ze verwacht naast vakkundig notarieel advies ook goede service, optimale transparantie en een continue beschikbaarheid van informatie. Ze wil weten waar ze aan toe is en krijgt het liefst op elk gewenst moment inzage in haar dossiers.

Daarnaast wilt u als kantoor, met het oog op de invoering van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens) op 25 mei aanstaande, voldoen aan de nieuwe regels met betrekking tot het veilig omgaan met data van uw cliënt. Een belangrijk onderdeel hierbij is het veilig communiceren met de cliënt. Het versturen van (notariële) stukken via email is daarbij geen optie meer.

Met de geheel nieuwe NEXTportal van Devoon kunt u enerzijds voldoen aan de kritische verwachtingen van de hedendaagse cliënt en anderzijds op een AVG-proof wijze communiceren met uw cliënt: simpel, veilig en efficiënt.

Lees het complete bericht op de website van Devoon: https://www.devoon.nl/nieuws/nextportal-next-level-service

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook