ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


29/8/2017

Devoon: Continue kennisontwikkeling met de NEXTacademy

Het is druk in het notariaat, heel druk. De werkdruk is hoog, kantoren nemen steeds meer personeel aan en de uitdaging is om zo efficiënt mogelijk te blijven werken. Als gevolg daarvan krijgen wij van kantoren steeds vaker de vraag of er ook klassikale workshops/trainingen door ons worden aangeboden voor (specifieke functies in) NEXTassyst. 

En niet alleen bij nieuwe medewerkers blijkt hier behoefte aan te zijn maar, vanwege alle nieuwe functionaliteiten, ook bij bestaande medewerkers. Daarom gaan wij vanaf september 2017 van start met de NEXTacademy.

Meer weten over de NEXTacademy? Lees het complete bericht op de website van Devoon: http://devoon.nl/nextacademy

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook