ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


21/4/2017

Voortgang systeemkoppeling Programma KEI

Juridisch Nederland is afgelopen week weer opgeschud door de berichtgeving vanuit de Rechtspraak. Vorige week werd bekendgemaakt dat het Aansluitpunt Rechtspraak per 15 mei 2017 beschikbaar is voor de civiele vorderingsprocedure bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland. 

Voor advocatenkantoren die werken met CClaw, FORTUNA of NEXTmatters en veel procederen zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een systeemkoppeling samen met onze Lexxyn Groep Partner ICT Concept. Na een procedure die maanden in beslag heeft genomen kunnen we met enige trots melden dat de eerste berichten zijn uitgewisseld. Een zeer belangrijke mijlpaal is hiermee bereikt.

Wilt u meer weten over de voortgang hiervan? Lees verder op de websites van Clip Consultants, Trivium Software of bekijk het uitgebreide thema dossier over Programma KEI op de website van PLEIT

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook