ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/12/2014

BigHand en ICT Concept kondigen strategische samenwerking aan in Nederland

BigHand en ICT Concept zijn een strategische samenwerking overeengekomen waardoor meer flexibiliteit wordt geboden op het gebied van technische ondersteuning, meer specialisten beschikbaar zijn op het gebied van implementatie en er een nog betere dekking van Sales & Accountmanagement ontstaat.

8 december 2014 - BigHand, marktleider in stemgestuurde workflow oplossingen met meer dan 250 advocatenkantoren als klant in Nederland, is een strategische samenwerking met ICT Concept aangegaan. ICT Concept is IT-specialist en marktleider binnen de Nederlandse juridische sector met meer dan 600 advocatenkantoren als klant. Deze samenwerking zorgt voor verbeteringen op het gebied van ondersteuning voor de gebruikers van BigHand, uitbreiding van het aantal deskundige implementatie medewerkers, nog betere dekking van accountmanagement en toegang tot de ‘ICT Concept Cloud’. Hiermee is ICT Concept de exclusieve tussenleverancier voor de verkoop van BigHand software binnen de Nederlandse juridische sector.

Zowel BigHand als ICT Concept zijn lid van de Lexxyn Groep, welke een samenwerking in de Nederlandse juridische sector stimuleert. De nieuwe overeenkomst zorgt voor een nog betere samenwerking tussen beide partijen en zal zorgen voor een verdrievoudiging van de lokale technische ondersteuning voor BigHand software. Daarnaast is er meer capaciteit voor implementaties en hebben BigHand gebruikers toegang tot een accountmanagement team met landelijke dekking, die de gebruikers in staat stelt te profiteren van een nog betere klantenservice. Binnen deze samenwerking zullen zowel een technisch medewerker als een accountmanager van BigHand deel uit gaan maken van ICT Concept om de kennis en expertise van de BigHand software te waarborgen.

Dan Speed, Managing Director Europe, licht toe: “BigHand heeft van oorsprong een klein doch zeer gespecialiseerd team in Eindhoven, maar met meer dan 250 advocatenkantoren in Nederland als klant is het tijd om meer flexibiliteit en ondersteuning te bieden aan onze gebruikers, zodat onze hoge normen op het gebied van klantgerichtheid gegarandeerd blijven. De overeenkomst met ICT Concept zorgt ervoor dat ons team in Eindhoven een belangrijke partner heeft om mee samen te werken, zowel op het gebied van technische ondersteuning en ontwikkeling als op het niveau van sales & accountmanagement. Met een betere dekking binnen de Nederlandse markt kan BigHand zich nog meer gaan focussen op de ontwikkeling van innovatieve software en hiermee de Nederlandse advocatenkantoren ondersteunen bij hun continue zoektocht naar verhoogde productiviteit.”  

René Van Schaik, CEO van ICT Concept, licht toe: “ICT Concept en BigHand werkten al jaren samen als partners in de Lexxyn Groep. Deze strategische samenwerking tilt de dienstverlening, service en synergie voor onze klanten op een nog hoger niveau. Dat zullen klanten al vrij direct kunnen ervaren. Kortere lijnen, hogere expertise en inzicht in complete en complexe IT infrastructuren. Voor BigHand opent de samenwerking met ICT Concept nieuwe wegen naar innovatie. En met het team specialisten van ICT Concept zullen deze innovaties nog specifieker ontwikkeld kunnen worden voor de Nederlandse juridische markt.”

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis