ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/10/2014

PLEIT2014 overtreft torenhoge verwachtingen

PLEIT2014 werd ook in 2014 mede mogelijk gemaakt door de Lexxyn Groep en de Lexxyn Groep Partners. Tevreden kijken wij terug op deze zeer succesvolle dag. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en advies (op maat) over hoe u de ICT ontwikkelingen zoals deze bij PLEIT2014 geschetst zijn kunt inzetten op uw kantoor? Graag maken wij een afspraak met u om u vrijblijvend te informeren.

De uitdaging was niet eenvoudig. Na een zeer succesvolle tweede editie van PLEIT in 2013, met als hoogtepunt de lezing door Richard Susskind, lag de lat voor 2014 hoog. Erg hoog. En terwijl het programma zich de afgelopen maanden langzaam ontvouwde, liepen de verwachtingen nog verder op. Zou de organisatie van PLEIT2014 in staat zijn het niveau van 2013 te evenaren?

Het was nog halfschemerig toen rond 7:45 uur de eerste bezoekers arriveerden bij evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Ook de pendelbus vanaf NS station Maarssen deed goede zaken. Badges werden uitgedeeld. Jassen aangenomen. Het ontbijt geserveerd in een knusse, door de nauwe toegang ietwat bijzondere Silo 0. De ontbijtsessie, bijna als traditioneel verzorgd door Arnoud Engelfriet, startte om 8:15 uur met een daverende, audiovisuele kick-off. Naar later zou blijken een passende start van een even daverende kennisdag.

Hoogtepunten van de dag vormden de plenaire sessie door mr. Wilma van Dijk, Directeur Cybersecurity & plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid, in de middag gevolgd door de lezing door het Ministerie van Veiligheid en Justitie samen met de Rechtspraak over Programma KEI. Aanwezigen communiceerden volop via social media over de thema’s die in de zaal werden besproken, vragen die werden beantwoord en stellingen die werden geponeerd. Het leidde ertoe dat onder #PLEIT2014 vrijwel een doorlopende update werd gegeven door organisatie en aanwezigen van wat er plaatsvond in DeFabrique.

Nu, een dag na PLEIT2014, kan de balans worden opgemaakt. En dat kan de organisatie met tevredenheid doen. Want de reacties zijn overweldigend! Aanwezigen, sprekers, sponsoren, standhouders…ze uiten lovende woorden. Voor de organisatie, voor het programma, de inhoudelijkheid van de sessies (“Geen commerciële verhalen, maar informatie waar je iets aan hebt en waar je bij wijze van morgen al mee aan het werk kunt.”), de kwaliteit van de sprekers, de ruime opzet van de zalen, de originaliteit. PLEIT2014 heeft daadwerkelijk de eerdere edities overtroffen. Een hartelijk dank voor allen die daaraan hebben bijgedragen!

Perfectie zit ‘m in de details en ook dat verstaat de organisatie van PLEIT2014. Zo zijn komende week via de website van PLEIT2014 voor vrijwel alle lezingen factsheets te downloaden. Met daarin opgenomen informatie over de spreker, een samenvatting van de lezing en contactgegevens voor aanvullende informatie. Onmisbare info voor juristen die niet in de gelegenheid waren om PLEIT2014 te bezoeken en voor aanwezigen die de inhoud van presentaties nog eens willen nalezen.

Meer informatieover PLEIT: www.pleit.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis