ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


16/9/2014

De Mul Zegger Advocaten neemt IT omgeving op de schop en omarmt BigHand

De Mul Zegger Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Om de tijd van de medewerkers efficiënt te benutten, is gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van automatisering. Mobiel werken was hierbij een belangrijke verandering en geeft de advocaten de mogelijkheid om ook onderweg de werkzaamheden te kunnen voortzetten. Mobiel werken was geen harde eis, maar wel een zeer gekoesterde wens. Om dit te realiseren is onlangs de gehele IT omgeving op de schop genomen en hebben hardware en software diverse upgrades gekregen. Daarnaast is de automatisering volledig ondergebracht in de Cloud. Met de mogelijkheden van de mobiele applicaties van BigHand kunnen de advocaten nu ook buiten het kantoor taken doorzetten en documenten produceren.

Lees hier het complete persbericht >>>

Over BigHand
De BigHand-groep ondersteunt meer dan 200.000 professionals wereldwijd in meer
dan 1650 organisaties, en heeft kantoren in Chicago, Eindhoven, Londen, Sydney en
Toronto. De spraakverwerkings-technologie van BigHand combineert digitaal dicteren
tijdens het werk, smartphone-applicaties en spraakherkenning, en biedt de juridische
markt een technologie die juristen in staat stelt met behulp van hun stem meer
werk te verrichten en tegelijkertijd de bedrijfsefficiëntie te verhogen en de vaste
kosten te verlagen. Meer informatie vindt u op www.bighand.com.

Lexxyn Groep: ICT voor de juridische praktijk
BigHand maakt onderdeel uit van de Lexxyn Groep: een samenwerking tussen bedrijven met uiteenlopende ICT-diensten voor de juridische sector. Samen leveren zij een compleet spectrum aan ICT-oplossingen: van kantoorautomatisering, cloud-computing en webdiensten, tot telecomdiensten en speciaal voor de juridische praktijk
ontwikkelde software. 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook