ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/7/2014

Lexxyn Groep organiseert Roadshows voor Advocaten-, Notaris- en Deurwaarderskantoren

ICT ontwikkelingen volgen zich de laatste jaren snel op. Niet alleen grootschalige ontwikkelingen voor de (nabije) toekomst, maar zeker ook de ICT ontwikkelingen die direct invloed hebben op de dagelijkse praktijk van de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij staan niet stil. In die dagelijkse praktijk werken vrijwel alle kantoren al met diverse ICT oplossingen, maar zijn dit ook de meest efficiente oplossingen? En is het kantoor volledig op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om de juiste keuzes te maken op het gebied van ICT? Is het kantoor al (digitaal) veilig ingericht? En heeft men inzicht in de kosten, de investeringen, maar ook de opbrengsten bij het gebruik van de ICT producten?

De Lexxyn Groep organiseert in september 2014 een viertal roadshows om advocatenkantoren, notariskantoren en deurwaarderskantoren vrijblijvend te informeren over het aanbod van producten en diensten die de Lexxyn Groep Partners te bieden hebben. Als marktleider op het gebied van ICT voor de Juridische Praktijk verzorgen de Lexxyn Groep Partners reeds voor vele kantoren de inrichting van de ICT omgeving, het werken in de cloud, de digitale spraakverwerking, de webdiensten en portals, de telecommunicatie en de software voor de financiele administratie en het dossierbeheer. De Lexxyn Groep Partners zijn bij uitstek op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ICT en de ontwikkelingen in de juridische praktijk.

Naast de Lexxyn Groep Partners: BigHand, Clip Consultants, Devoon, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software is ook Lexxyn Groep Connectie ICTRecht aanwezig. ICTRecht verzorgt deze middagen een juridisch seminar: "veilig de cloud in". Steeds meer ICT producten en diensten bevinden zich in de "cloud". U kunt er eigenlijk niet meer om heen! In deze sessie krijgen de aanwezigen van de juridisch specialisten van ICTRecht inzicht in de aandachtspunten die er zijn bij werken in de cloud, het borgen van een goede dienstverlening en het afdekken van risico's.

Bent u werkzaam in de Advocatuur, het Notariaat of de Deurwaarderij? Bekijk dan hier het complete programma en schrijf u in voor de roadshows in die in september 2014 voor u worden georganiseerd.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook