ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


11/6/2014

Lexxyn Groep en Sdu verloten 10 kaarten voor de Kleine Kantorendag!

Tijdens de Kleine Kantorendag 2014 worden aandachtspunten en ontwikkelingen besproken die u als klein advocatenkantoor kunt gebruiken om sterker uit de crisis te komen. Hoofdsponsor Lexxyn Groep verloot in samenwerking met Sdu tien kaarten (ter waarde van 249 euro per stuk) voor de Kleine Kantorendag op 27 juni a.s. in Almere. 

Tijdens deze dag kunt u een keuze maken uit diverse workshops, zowel juridisch inhoudelijk als op het gebied van vaardigheden. Daarnaast staan er plenaire lezingen op het programma over beroepsethiek (prof. dr. Britta Böhler) en bedrijfsorganisatie (mr. Frans Meijer).

Na deze dag bent u weer op de hoogte van relevante actuele ontwikkelingen voor kleine kantoren en de rechtsgebieden waarbinnen u werkzaam bent. Tevens kunt u een afspraak maken op de kennismarkt met onze sponsoren, waaronder de Lexxyn Groep. Zij praten u graag bij over onder andere de digitale veiligheid voor kleine kantoren.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook