ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


20/5/2014

Eerste kantoren gaan aan de slag met NEXTmatters!

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om de start van de eerste kantoren met NEXTmatters mogelijk te maken. NEXTmatters is het nieuwe pakket van Trivium Software waarmee advocatenkantoren een krachtig hulpmiddel in huis hebben voor het beheer van cliënten, dossiers, uren en de financiële afhandeling van dossiers. Het nieuwe pakket voorziet tevens in geautomatiseerde tekstproductie voor het efficiënt opstellen van brieven, e-mail en andere documenten. Daarnaast is NEXTmatters gekoppeld aan diverse openbare registers voor het slim en snel invoeren van gegevens.

De eerste kantoren die nu aan de slag zijn gegaan, zijn middelgrote kantoren. Van deze kantoren verwachten we veel zinvolle terugkoppeling voor het verder ontwikkelen van NEXTmatters. Software is immers nooit klaar en bij Trivium Software hebben we ambitieuze plannen om de software steeds verder te ontwikkelen. Een cliëntenportal en app voor urenregistratie, inzien van dossiers en opzoeken van gegevens van cliënten zijn reeds in ontwikkeling.

Wanneer je specialist bent met jarenlange ervaring in de juridische branche en de specifieke wensen en eisen van advocaten en hun medewerkers kent, blijkt het nog niet eenvoudig om in korte tijd een nieuw software pakket op te leveren. Bij Trivium weten we, dankzij de hulp van een actieve gebruikersgroep, wat medewerkers van advocatenkantoren willen en hoe de processen werken. Tel daarbij een mateloze ambitie en je hebt een scenario voor een lang ontwikkeltraject. Niettemin is het nu zover: de eerste kantoren zijn aan de slag gegaan met NEXTmatters.

Via diverse kanalen houdt Trivium Software u op de hoogte van de vorderingen!

Wilt u een demonstratie van wat het nieuwe pakket vermag? De collega's van Trivium Software komen NEXTmatters graag een keer vrijblijvend bij u demonstreren. Neem contact op via 0162 4989 89 of sales@trivium.nl voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook