ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/4/2014

Lexxyn Groep Partner: ICT Concept blijft vooroplopen!

Als marktleider in de juridische sector, blijft ICT Concept zich voortdurend vernieuwen en verbeteren. Op het gebied van dienstverlening, Cloud werken en ICT veiligheid. Om deze voorlopersrol stevig te bevestigen heeft ICT Concept nu waarborgen ingeroepen voor de continuïteit van haar dienstverlening op het Cloudplatform. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met de ‘Stichting Continuïteit Cloudplatform’ (SCC).

Wat betekent dit voor de klanten die gebruik maken van het Cloudplatform?


De stichting heeft zich zelfstandig verplicht om alle aangeslotenen - in geval van faillissement van ICT Concept B.V. - voor een periode van tenminste 3 maanden toegang te blijven verlenen tot de hun toebehorende data en geboden faciliteiten op het Cloudplatform. U dient daarvoor wel aangesloten te zijn bij de Stichting en jaarlijks een bijdrage voor registratie- en administratiekosten te voldoen.

Aanmelden als aangeslotene

Om de vruchten te plukken van deze waarborg, dient u zich eerst te registreren als aangeslotene. Meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat vindt u op de website van ICT Concept. Wilt u aanvullende informatie ontvangen over de Cloud diensten van ICT Concept? Neemt u dan contact op via 088 002 84 83 of sales@ict-concept.nl 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook