ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


7/4/2014

Hoe gaat men in het notariaat om met de kansen en bedreigingen van digitalisering?

Veel aandacht deze maand in het Notariaat Magazine over het thema digitaliseren en de kansen voor innovatieve kantoren.

  • Op pagina 8 vindt u een artikel over, onder andere, de digitalisering van de rechtspraak. Een thema waar u in 2014 bij PLEIT2014 volledig over wordt bijgepraat door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Raad voor de Rechtspraak.
  • Op pagina 15 de column van Nora van Oostrom over het zijn van het (digitale) visitekaartje. Met de producten en diensten van de Lexxyn Partners kan iedere notaris en kan ieder kantoor dit snel, gemakkelijk en naar behoefte inrichten.
  • Op pagina 30 een artikel over software voor het Notariaat: Een binnen het notariaat veel gehoorde opmerking over automatisering en software is: “Het moet het gewoon doen”. Logisch, maar de realiteit blijkt vaak anders. 

Een link naar het complete Notariaat Magazine vindt u hier >>>>

 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis