ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/3/2014

Samenwerking ICTRecht en de Lexxyn Groep leidt tot waardevol juridisch kennisplatform

Na enkele succesvolle trajecten hebben ICTRecht en de Lexxyn Groep besloten hun samenwerking concreet vorm te geven. Door de samenwerking wordt ICTRecht op hun vakgebied specialist voor de Lexxyn Partners.

Voor de Lexxyn Groep betekent de samenwerking directe toegang tot juridisch advies. Hierdoor ontstaat een smeltkroes aan kennis en juridische ervaring die zich doorvertaalt in een juridisch kennisplatform. Voor beide partijen betekent de samenwerking een waardevolle toevoeging aan de bestaande dienstverlening en een inhoudelijke bijdrage aan de professionele profilering in de juridische sector.

ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT tegen een gunstig tarief. Als specialist op het gebied van ICT weten ze de complexe en snel veranderende technologie snel te vertalen naar juridische documenten of concrete adviezen waar de ondernemer direct mee aan de slag kan. De ambitie is hét juridisch adviesbureau van Nederland te zijn als het gaat om ICT en recht. Met een klein, flexibel en creatief team biedt ICTRecht veel ruimte voor originaliteit en eigen initiatief. Door het concretiseren van professionele samenwerkingen met partnerkantoren uit de juridische markt, wordt een compleet dienstenpakket (full-service) aan de klant geboden. De samenwerking met de Lexxyn Groep past daarom ook naadloos in het strategische beleid van ICTRecht.

Door de partners van de Lexxyn Groep wordt de samenwerking met ICTRecht gewaardeerd om de inhoudelijke adviesfunctie en actualiteit. Veel applicaties die door de partners in de Lexxyn Groep worden ontwikkeld, worden in nauwe samenwerking met advocaten en notarissen ontworpen en geoptimaliseerd. De samenwerking met ICTRecht ligt exact in lijn met deze werkwijze. Daarnaast biedt de samenwerking een extra kennisvoordeel op, aangezien ICTRecht vanuit eerste hand op de hoogte is van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot de dienstverlening als door de Lexxyn Groep geboden.

Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking en zien belangrijke voordelen voor de klant. De samenwerking betekent voor de klanten uit de juridische sector unieke synergievoordelen op gebied van kennisdeling, marktkennis en actualiteit. Dit varieert van inhoudelijke kennis tot het beschikbaar stellen van waardevolle kennis aan klanten.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis